Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Sabtu, Oktober 23, 2010

Pagi-Pagi Hati Dah Panas

Eiii geram betul la.

Pagi-pagi dah bikin hati wa panas.

Penat aku berpeluh-peluh menyapu porch semalam. Buang business card yang dicampak oleh pekerja-pekerja 'Along' ni.

Bangun pagi tadi masa nak bagi kucing makan, tengok bersepah semula business card tu. Rasanya macam baru dicampak. Sebab petang semalam tak nampak pula.

Arghhh rimas tau tak.

Tension aku. Tak suka benda-benda tu menyepahkan porch aku yang dah sedia tak berapa nak kemas. Sakit mata memandang.

Tak cukup agaknya diaorang ni tampal iklan kat pokok, kat papan tanda, kat tiang elektrik. Tiap-tiap hari mesti ada 2 orang naik motor, campak business card ni.

Rasa macam nak buat banner kat pagar depan rumah bagitau supaya jangan nak campak-campak business card tu dalam rumah aku. Tapi, ada ke orang buat macam tu ??

Tak suka tak suka.

1 ulasan:

adekz berkata...

sabo frenz..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin