Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, November 15, 2010

Alahai Si Tua Bangka


Eiii ...

Tiba-tiba hati aku panas terbaca bila terbaca sesuatu kat Facebook. Memang benda tu takde kena-mengena dengan aku tapi entah kenapa aku rasa macam tak boleh blah betul. Rasa meluat meluap-luap.

Aishhh ...
Ketiak dah berbulu tapi perangai macam budak baru masuk tadika.

Apa-apa jela *talk to the hand*

Semoga kamu-kamu bahagia.


p/s : silalah buat-buat paham dengan luahan perasan aku ni.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin