Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, November 25, 2010

Filem 2 Alam - Dapat Kutipan 2 Juta ?? Biar Betik ??


Tak betik pun.

Menurut sumber, kutipan filem tu hanya RM230,000 jek. Berangan tak hengat ek Dato' Rozmey tu. Apapun, tahniah jugalah buat beliau yang begitu berani meletakkan sasaran kutipan filem tu sebanyak RM40 juta. 

Tahniah. 

Sebab tak salah berangan. Tunggulah. Mungkin kalau lepas ni dia jadi amik Pamela Anderson jadi pelakon dalam filem baru dia, mungkinlah boleh dapat kutipan banyak tu ^_^. Nak pasarkan ke Hollywood gamaknya.

Memula dulu memang aku terpengaruh juga nak tengok filem ni, tapi bila rata-rata review aku baca filem ni hampeh, even orang media yang tengok pun cakap benda yang sama, memang terus tak jadi nak tengok.

Tunggulah kalau-kalau ada main kat TV nanti. Mungkin aku akan tengok. Mungkin.

Apapun, Dato' Rozmey kena berpijak di bumi nyata. Tak salah nak promote filem tapi biarlah berasas. Gilos kau kutipan RM40 juta. Filem lain yang pelakon hebat-hebat pun kekadang ke laut.
Hehe =)


p/s : aku tengok filem melayu ok tapi biarlah yang memberi kepuasan dan berbaloi !!

2 ulasan:

misz beauty berkata...

dato' yusuf haslam pun xpenah target sampai 40 juta... gile kentang tol... ihihihii.... tgk gaset cam best tapi dah dengar banyak cite kate pendek sgt la hape la... terus tebantut nak pi tgk... =D

Ieja RizaLiza berkata...

tula pasal. akak pun jadi terbantot nak pergi tengok. hehe =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin