Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, November 08, 2010

Hujung Minggu Yang Hebat

Tajuk entri tak boleh blah.

Tapi memang hebat.

Besh sangat dapat menghabiskan masa bersama orang-orang tersayang.

Jumaat - BBQ Party

Sabtu - Family Outing-Shopping-Food-Karaoke-Movie

Ahad - Dating dengan Encik Rizal

Memang kira pack la jadual hujung minggu lepas.

Nak berinternet pun tak sempat sebab masa dihabiskan di luar rumah.

Nanti aku update cerita pasal BBQ Party. Walaupun ada sedikit drama berlaku tapi overall memang puashati. Makan sekenyang-kenyangnya. Dan yang paling seronok sudah tentulah bergossip-ing dan bergambar sakan dengan my BFFs.

Tapi, harini back to normal. No more outside food. Kena masak. Since my younger sister ada kat rumah ni, memang dapat order jelah dari dia nak makan itu nak makan ini.

Harini dia request nak makan Ayam Masak Kicap. Kebetulan, aku pun memang nak masak benda yang sama. Sebab senang. Hehe ^_^

Bahan-bahan semua dah ready tapi sempat lagi update blog. Cari feel. Poyo!!

Oklah. Nak start masak. Ada orang dah kebulur.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin