Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, Disember 07, 2010

Birthday Party !!


Sabtu lepas dapat jemputan ke majlis sambutan harijadi anak kawan sekolej aku dulu iaitu Nazura. Jauh jugalah rumah dia. Bandar Seri Alam. Lebih kurang 45 minit jugalah nak sampai rumah dia.

Aku pergi dengan BFF, Elis.

Sampai-sampai kat rumah dia, masih belum ramai tetamu. Biasalah kalau dah berjumpa, mestilah sesi gosip-gosip dulu.

Lepas dah puas bergosip barulah kita teruskan sesi makan-makan sampai kenyang.

Banyak makanan tapi lupa nak snap sebab dah kebulur lapar sangat. Ada roti jala dengan kuah dhal daging, nasi goreng cina, bolognese spaghetti, puding dan kek !!



yummy yummy !! kek upin dan ipin


tuan rumah yang poyo with the burfday boy, Aril


kids having fun nyanyi lagu happy birthday !!


hubby Nazura aka tuan rumah jugak aka photographer


Anyway memang seronoklah kat sana. Even kitaorang pun dah jadi macam kanak-kanak nak goodies bag dan kek segala.

To Nazura, thanks for inviting us. Lain kali jemput lagi !!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin