Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Ahad, Januari 23, 2011

Aktiviti 3 dalam 1

Aktiviti pertama di tahun baru 2011 melibatkan aku dan kawan-kawan adalah pada minggu pertama bulan Januari (kalau tak silap ^_^).

Sambil lepak-karaoke-makan (that's why i called it 3 in 1), aku dan yang lain buat birthday suprise untuk 2 orang kawan kitaorang yang sambut birthday dalam bulan ni iaitu Wan dan Yus.

Oleh kerana aktiviti dah basi, so aku malas nak membebel panjang-panjang. Jom kita layan piccas sudah ...



ginilah gamaknya kalau dah berkumpul ... mesti bercamwhoring bersama-sama =)


kawan-kawan terbaik dari ladang !!



malas nak cakap !!


birthday women !! welcome to the 30's club bebeh =)


friendships are forever !! siap dengan anak2 sekali berkawan-kawanan ...



aktiviti diteruskan dengan dinner beramai-ramai ...



ramai kan ?? dengan para suami dan anak-anak =) ... eh tapi kenapa suamiku sahaja yang kelihatan miahahaha





our dinner that night ... chicken chop yumyum

1 ulasan:

Mknace berkata...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin