Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, Januari 03, 2011

Drama On Birthday Bash !!


Happy birthday to my beloved BFF, Siti !!


me and the birthday girl !!

Actually, her birthday was on 30th December but we managed to celebrate her last year of 20's one day earlier. 

Despite of the 'drama' that happened earlier, she finally showed up at her not-so-called surprise party.

Alhamdulillah.

Kalau kau tak datang, Siti ... memang aku tak kawan kau selama setahun !!

Walaupun dah tak berapa surprise because someone had so 'big mouth' (hahaha), tapi tetap happening sebab dapat berkumpul ramai-ramai. Kira macam 2-in-1 celebration la. Reunion-and-Birthday-Bash !!

Macam biasalah, bila dah kumpul reramai macam tu, agenda utama adalah mengimbau kenangan silam serta gosipping session !! Makan-makan jadi perkara nombor dua. Yang penting gelak-gelak sampai nak terburai isi perut.

Memang best la.



faces that i love the most !!

another faces that i love !!


15 years of wonderful friendship!! and still counting =)

not-so-surprise cake for her

only present yang dia dapat !!! hahahaha


Harap-harap persahabatan kami akan terus berkekalan sampai bila-bila sebab aku sangat sayang mereka-mereka !!

1 ulasan:

sitiZ berkata...

sayang kamu semua juga...sgt beshh..!!n sgt drama siot..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin