Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Jumaat, Februari 25, 2011

Teringin Buat V-Log

Niat dan keinginan tu ada tapi takde topik yang nak dibualkan. Sedangkan menulis pun boleh putus idea, inikan pulak nak buat video. Tak pasal kena boo secara percuma.

InsyaALLAH, kalau ada topik menarik atau video gedik+sengal nak dikongsi, nanti aku upload.

Buat masa ni boleh berangan di siang hari dahulu. Ekh kejap, ada orang ke nak tengok V-Log aku nanti ??

Kalau ada sila bangun dan gerakkan pinggul ... hehehe 

2 ulasan:

Aunty P Baek :) berkata...

aah la . pena tpikir gak na bwat vlog !

hani syahida berkata...

hee...kalau dah buat nanti, let me know k :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin