Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Jumaat, Oktober 28, 2011

Huru Hara Deepavali

Masa hari Deepavali aritu, aku dan group aku dapat jemputan ke rumah salah seorang ahli group kitaorang yang sambut Deepavali iaitu Madhu. 

On that day, aku kerja. Sob sob sob tapi takpe ... dapat double pay =)

Lepas habis kerja pukul 4 petang, kitaorang pun gerak-gerak khas pergi rumah Madhu kat Taman Rinting. Konvoi 6 biji kereta. 

Best.

Ini pertama kali dalam hidup aku pergi open house rumah orang India. Mestilah kena rasa teruja, kan??!!

Sampai2 jek, kitaorang dihidangkan dengan kuih-muih. Ada biskut moden. Ada kuih tradisional kaum India.

Makan pun sedap sebab abang Madhu ni chef kat hotel terkenal kat Singapore. Ada macam-macam makanan. Ada nasi beriani, nasi bombay, sotong ala thai, rendang ayam, rendang kambing, ikan dori. 

Perghhh memang menjilat jarilah sampai tak sempat nak ambil gambar dek kerana kelaparan tahap gaban =)

Actually, Madhu ni dah nak berhenti kerja sebab dapat better offer. Kira ni macam farewell party sekali la. Sedih sebab Madhu ni best. Kepala gila-gila. Kekadang blur pun ye jugak. Madhu madhu ... nanti I rindu sama U la ...

Dah dah dah ... meh layan gambar barang sedas dua ... Inikan benda wajib miahahahaha =)





ladoo ... manis kot benda ni











Gambar adalah tidak mengikut urutan dan takde capture sebab aku malas nak susun dan edit. Tapi aku tahu kamu-kamu mesti dapat membayangkan betapa gembiranya kami, kan??? Makan free, beb !! Sape tak suka hehehehehe


Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin