Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Rabu, Oktober 05, 2011

Pembaca Senyap

Dah berbulan-bulan rasanya aku jadi pembaca senyap pada blog kawan-kawan. Blog sendiri, hampeh langsung tak update.

Bulan Ramadhan lepas memang aku sibuk sangat. Dengan kerja. Dengan business kuih. Memang takde masa nak mengadap lappy lama-lama. Kalau on lappy pun, just check email then buka akaun Facebook kejap.

Tapi aku tak lupa nak blog-hopping. 

InsyaALLAH, lepas-lepas ni mood akan kembali normal. Akan berusaha mengemaskini diari maya kesayangan ini sekerap mungkin. InsyaALLAH.

Pada yang masih menjenguk blog aku ni, terima kasih bebanyak la ye. Jemputlah datang selalu. Trafik Nuffnang aku sangat sucks, you know!! Miahahaha ...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin