Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Rabu, Januari 25, 2012

Aku Masih Wujud

Lama rasanya tak menulis dalam diari maya kesayangan aku yang satu ini. Jangan tanya aku kenapa sebab aku sendiri takde jawapannya.

Aku masih lagi berjalan-jalan ke blog kawan-kawan cuma mood nak menulis tu tak sampai-sampai hinggalah ke saat ini di mana aku rasa aku perlu titipkan sesuatu supaya kalau ada orang-orang yang masih sudi melawat diari aku ni datang singgah, mereka akan tahu bahawa aku masih wujud.

Aku sihat walafiat. Menjalani hidup seadanya. Tak kiralah tahun baru ke tahun lama ke, hidup aku berjalan macam biasa.

Aku ni memang jenis manusia yang takde nak berazam-azam tahun baru. Kalau ada azam pun cuma jenis short term contohnya nak beli handphone baru ke nak beli baju baru ke hahahahaha ... dah tercapai aku senyap la.

Oklah. Otak aku dah tepu balik. Aku dah tak tahu nak tulis apa.

Nanti sambung ekh.

Ok. Bye.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin