Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Jumaat, Mei 18, 2012

Assalammualaikum! *knock*knock*

Ya ALLAH ... lama bebenar rupanya aku tak update blog ni. Bukan setakat tak update, jenguk pun tidak sampaikan dah banyak benda berubah. Jakun sangat disitu rasanya.

Niat nak update blog memang ada tapi asyik terbengkalai dek kerana kemalasan dan ketiadaan idea.

Lebih-lebih lagi lepas dah berubah profession sekali lagi, masa sangat mencemburui diriku ini.

Ekh lupa nak bagitau. Currently i'm working at UTM Johor Bahru. Back to normal hour job tapi penat dia 5 kali ganda dari keje shift masa kat TNB dulu. Miahahaha -__-

InsyaALLAH, dah tanam semula azam nak aktif berblog semula. Doakan untuk aku ye.

Bye.


p/s : sungguh merapu entry ini =)

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin