Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Julai 12, 2012

Bini No 2 Adi Putra

Biar betul?

Adi Putra ada bini no 2 ???

Siapakah dia ??


























Hahahahahahahaha .... *gelak guling-guling* 

Tak memasal dapat maki free aku petang-petang macam ni.

Ni semua gara-gara tetiba mimpi jadi bini no 2 Adi Putra malam tadi. Terjaga dari tidur, tengok jam pukul 4.00 pagi. Dahtu terus tersengih-sengih sorang-sorang macam orang gila.

Ouh Adi Putra, saja jek you ni tau main-mainkan perasan I. Dahlah I memang suka sama you mucho mucho =)

Ni kalau aku cerita kat Encik Rizal, mesti dia gelak gila-gila ni sebab bini dia dah angau tak tentu pasal.

Ouh Adi Putra ....





*melting*




*yummy yumm-oh*






*drooling*oh gosh*



Hehehe.

Bye. 

1 ulasan:

kak ina kl berkata...

as salam faizah..
cissss tipah tertipu

oo kamu dah tukar kerjaya rupernya..patutlah bersawang blog kamu tu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin