Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Disember 27, 2012

Makin Menjadi-Jadi

Assalammualaikum

Hola hola!

Apa khabar semua ... hehehe

Tetiba je aku muncul kan?! 

Aku wujud je kat alam maya ni tapi bila buka blog, termenung 18 minit, then blog walking then terus log out.

Memang takde rasa nak update blog padahal banyak je benda nak kongsi and nak cerita.

Kemalasan menjadi-jadi. Hampir 3 bulan tak update blog.

Adoi doi doi.

Visitor pun suam-suam kuku je. Hahaha kira oklah. Ada juga yang menjenguk blog ni. Harap-harap sesiapa yang pernah singgah kat blog aku ni, dapatlah manfaatkan tulisan aku tak kira la resepi ke kata-kata mengarut ke, yang penting dapatlah sedikit ilmu yang boleh aku kongsi.

InsyaALLAH, akan cuba sedaya upaya untuk update blog sekerap yang mungkin.

Tapi tak janji hewhewhew.

Ok2. Ada kerja nak buat ni. Nanti sambung. Sebelum berpisah, nak bagi hadiah kat kamu-kamu  ... 

Nah ....




































gambar tuan tanah kedaung yang semakin montel :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin